Skip to content

EMI Sound

HIER SIE SIND RICHTIG!

Service

SOUND

Legyen szó szűk körű rendezvényről vagy több ezer fős fesztiválról, bármilyen összetett esemény hangosítását és rögzítését örömmel vállaljuk. Több, mint két évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően komoly rutinnal rendelkezünk könnyű- és komolyzenei koncertek, operák, operettek és musicalek hangosításában és hangrögzítésében is.

LICHT

Az egyszerű "munka világítástól", a nagyszínpados koncert "show világításon" át a legösszetettebb színházi világításig, minden területen jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

BÜHNE

Von den kleinsten Podesten zu den umfangreichsten Bühnen, von Eventzelten zu komplexen Tribünen - wir kümmern uns um den Planung, Aufbau und Sicherung.

VISUAL

A legkisebb kijelzőktől, a nagyméretű panoráma-vetítésen át a ledfalakig kivetítjük vizuál anyagait, sőt igény szerint el is készítjük azokat. Továbbá rendezvények élőkép vetítése valamint rögzítése kapcsán, és az ezekhez kapcsolódó utómunkálatokban is a segítségére lehetünk.

STUDIO

A zenevágások, szövegfelmondások, szinkron munkák, stúdió lemezek elkészítése és maszterelése, élő koncertek soksávos rögzítése, külső helyszíneken készülő felvételek, reklámanyagok, videoklipek életre hívásában is sok éves tapasztalattal rendelkezünk.

LIVE STREAM

Konferenciák, meetingek és koncertek élő közvetítését profi technikával tudjuk biztosítani, saját- és külső helyszínen egyaránt.

INSTALLATIONEN

Legyen szó hang-, fény-, vizuál technika vagy ügyelő rendszerek installálásáról, országszerte vállaljuk rendezvénytermek-, koncerttermek, gyülekezeti termek, templomok, áruházak és üzlethelyiségek felszerelését.

VERANSTANTULGEN

Nem csak technikai szolgáltatóként mozgunk otthonosan a rendezvények világában: kis konferenciáktól a legnagyobb fesztiválokig egyaránt foglalkozunk teljes- és részleges szervezéssel, akár előadók, fellépők, előadások leszervezésével is.

TRANSPORT

Magyarország teljes területén és külföldön is foglalkozunk rendezvénytechikai eszközök és hangszerek professzionális szállításával, valamint zenekarok és fellépők szállítását is örömmel vállaljuk.

LIVE
STREAM

A pandémia okozta globális helyzet nem megállított, hanem további fejlődésre sarkallt minket. Professzionális livestream szolgáltatásunknak köszönhetően, bármilyen konferencia, zenekar vagy előadás számára biztosítunk felvételi- és streamelési lehetőséget saját, teljes hang-, fény- és színpad technikával kiválóan felszerelt próbatermünkben.

Neues Studio
Probenraum

100 négyzetméteres próbaterem áll rendelkezésre, kisebb és nagyobb zenekarok és produkciók számára, amit stúdióként és rengeteg más célra egyaránt alkalmas.

HISZÜNK A TOVÁBBKÉPZÉS FONTOSSÁGÁBAN

Két hetente csütörtökönként hangtechnikai oktatást tartunk a Próbateremben. A frissen elsajátított tudást a résztvevők a képzés után élőben is kipróbálhatják is egy 10 fős zenekar próbája közben.

Glücklicher Künstler &

Glücklicher Zuschauer

Wir denken, dass der Zuschauer dann "glücklich" ist auf einer Veranstaltung, wenn er das hört, sieht und erlebt, was er erwartet hat. Wir können das nur dann erreichen, wenn das Zuständige Personal für das Event sich der Produktion unterordnet und seine Aufgabe auf die bestmögliche Art und Weise erledigt. Die Hauptdarsteller müssen sowohl technisch als auch darüber hinaus unterstützt werden. 

Unsere Firmenphilosophie besagt, dass professionelle Leistung nur durch professionelles Personal und professionellem Equipment erzielt werden kann. Wir arbeiten ständig daran, dass unsere Arbeitsmaterialien immer auf höchstem Niveau sind und den neusten Standards entsprechen. Wir legen einen noch größeren Wert darauf, dass unsere Fachleute die besten ihres Fachs sind.

Über uns

Az Emi Sound Kft. közel 10 éve van jelen a rendezvénytechnikai szférában, koncertek és rendezvények prémium technikai szolgáltatójaként. Tapasztalatunk azonban ennél is régebbre nyúlik vissza: 20 éves fennállásunk során számtalan hazai és külföldi produkció rendezvénytechnikai partnerei lettünk nem csupán Magyarországon, de Európa számos országában egyaránt.

Munkatársaink kiemelkedő tudással bíró szakemberek, akik számára fontos a naprakész tudás és folyamatos fejlődés. Ugyanakkor nem csupán magunkat fejlesztjük:    eszközparkunkat folyamatosan a legkorszerűbb technikával bővítjük, hogy megfeleljünk az állandóan változó elvárásoknak.

Büszkék vagyunk rá, hogy hosszú évek óta stabil technikai partnerei lehetünk számos rendezvényszervezőnek és együttesnek. Néhány ezek közül a teljesség igénye nélkül: Magyar Állami Operaház, Hillsong Budapest Gyülekezet, Fool Moon Vokálegyüttes, Örökség Zenekar, Sebergshowproduction, és még sokan mások… Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között köszönthetjük!

Worauf wir stolz sind

Partnereink mindig visszatérnek hozzánk izgalmasabbnál izgalmasabb projektekkel. Hála az ő innovatív ötleteiknek, olyan formabontó megoldásokkal rukkolhatunk elő a rendezvények, koncertek megszervezésében és lebonyolításában, melyek felejthetetlen eredményeket hoznak számukra – és persze számunkra is.

Jede Ausrüstung, die Sie brauchen!

Kontaktieren Sie uns

Így érsz el uns

Adresse

Emi Sound GmbH
2038 Sóskút
Vörösmarty utca 6.

Telefon

+36 30 394 0002

Email

info@emi-sound.com

Céginfó

Steuer Nr: 25345748-2-13
EU St Nr: HU25345748
Cégjegyzékszám:
13-09-176632

Bank

Bankszámlaszám: HU65 50420362-10002924

Swift: TAKBHUHB